Zendingsdag_2020_500-x-295

De Zendingsdag van de HHK: ieder jaar een mooie dag van ontmoeting en bezinning rondom het zendingswerk. Vanwege de coronacrisis is er op D.V. zaterdag 19 september a.s. een digitale Zendingsdag opgezet, waarin ook het kinderprogramma een plaats krijgt.

De opening van de digitale zendingsdag zal om 20.00 uur gedaan worden door de voorzitter van commissie zending, ds. W.M Mulder. Vervolgens zullen ds. A. Meuleman en ds. C.J.P. van der Bas spreken over respectievelijk het zendingswerk in Suriname en het zendingswerk in Malawi. Dit zal worden afgewisseld met een muzikaal intermezzo en afgesloten met een forumgesprek.

Voor de kinderen zal er een ’s morgens een programma zijn, beginnend om een 10.00 uur. Er zal een Bijbelverhaal gehouden worden en er wordt iets verteld over Malawi. Om dit meer vorm te geven, zijn er pakketjes gemaakt voor de kinderen: één voor de onderbouw en de andere voor de bovenbouw. In deze pakketten zit iets om te knutselen, te puzzelen, te kleuren en iets lekkers. Om het pakketje te ontvangen, kunnen de kinderen zich aanmelden tot en met zaterdag 12 september. Hiervoor staat een aanmeldingsformulier op deze website
https://www.hersteldhervormdekerk.nl/zending/doe-mee/zendingsdag-1/kinderprogramma-zendingsdag

De zendingsdag en het kinderprogramma zijn te volgen via een livestream. Klik hier voor de livestream via de ZHHK-website. Of klik hier om rechtstreeks via YouTube te kijken. Op de website van de ZHHK zullen de verhalen van de zendingsdag en de inhoud van het kinderprogramma (de knutsel- en puzzelwerkjes) ook worden geplaatst.

Er zal de gelegenheid zijn een geldelijke bijdrage voor het zendingswerk te schenken. Klik voor de mogelijkheden tot doneren hier. Giften kunnen uiteraard ook overgemaakt worden naar het rekeningnummer van de zending: NL61RABO0113218230 t.n.v. Kerkelijk Bureau Herst. Herv. Kerk Zending.

Voor de meest actuele informatie rondom de zendingsdag raden wij u aan de website van de Hersteld Hervormde Kerk in de gaten te houden.

(nieuws item van www.hersteldhervormdekerk.nl)

Terug