Nieuws

Bezoeken van de kerkdiensten

09 juli 2020
Wilt u/jij graag de kerkdienst bezoeken? Zoek dan eerst contact met de scriba. Dat kan telefonisch via 035 7853 350 of via het contactformulier.
Lees verder

Kerkdiensten in coronatijd

09 juli 2020
Na een lange periode kunnen we per 12 juli weer met een gedeelte van de gemeente samenkomen. Tegelijkertijd zal het nog steeds anders zijn dan vroeger: niet de hele gemeente kan samenkomen en ook in de kerk geldt de anderhalvemeter-regel.
Lees verder

Verbouwing

09 juli 2020
De afgelopen maanden is gehard gewerkt aan de renovatie van de kerkzaal. Ook de centrale keuken is helemaal vernieuwd.
Lees verder

Update coronavirus

14 maart 2020
In navolging van de nieuwe maatregelen vanwege de verdere uitbreiding van het coronavirus, heeft de kerkenraad zich beraden over de diensten komende zondag.
Lees verder

Buurtactiviteiten

07 mei 2019
De Ichthuskerk wil er graag zijn voor buurtbewoners rondom de kerk, ook als die niet gewend zijn naar de kerk te komen. Hieronder vind je activiteiten waarop iedereen welkom is.
Lees verder

AED van onze kerk buiten geplaatst

06 mei 2019
De AED (Automatische Externe Defibrillator) van onze kerk is nu geplaatst in een buitenkast aan de zijkant van het kerkgebouw en beschikbaar voor eventuele reanimaties in de buurt van de kerk.
Lees verder

Voetballen op de Engh

11 augustus 2018
In de periode mei - september voetballen we op elke dinsdag avond op het veld op de Engh. Iedereen vanaf 15 jaar is welkom! Voetbal je mee?
Lees verder

Open kerkdag 7 juli 2018

05 juli 2018
Op zaterdag 7 juli zetten we de deuren van onze kerk open voor de buurt, met een terras, springkussen, kinderactiviteit en een heuse escaperoom rondom het jaarthema in de kerkzaal.
Lees verder

Ballast of bagage: hoe lees ik de Bijbel?

03 februari 2018
Op welke manier kunnen we de Bijbel hanteren waardoor het ‘ballast’ wordt en hoe gebruiken we de bijbel zodat het ‘bagage’ voor je is. Bekijk de lezing van ds. Van Binsbergen tijdens onze gemeenteavond.
Lees verder