Nieuws

Ballast of bagage: hoe lees ik de Bijbel?

03 februari 2018
Op welke manier kunnen we de Bijbel hanteren waardoor het ‘ballast’ wordt en hoe gebruiken we de bijbel zodat het ‘bagage’ voor je is. Bekijk de lezing van ds. Van Binsbergen tijdens onze gemeenteavond.
Lees verder

Evangelisatiedag 2018

02 december 2017
Bij leven en welzijn vindt op zaterdag 10 februari 2018 weer de Evangelisatiedag plaats. Een dag van toerusting, bemoediging en ontmoeting voor iedereen die betrokken is bij het evangelisatiewerk.
Lees verder

Reformatieherdenking

09 september 2017
500 jaar geleden zette Maarten Luther de kerk ineens stil bij twee vragen: Zien we God wel zoals Hij echt is? En: Zijn we nog kerk zoals de HEERE dat van ons vraagt?
Lees verder

Cursus Bijbelse Toerusting HHK

02 juli 2017
Op D.V. 9 september 2017 start een nieuw cursusjaar van de Cursus Bijbelse Toerusting voor ambtsdragers én gemeenteleden. Deze cursus wordt eens per twee weken op zaterdagmorgen gegeven in Garderen en Oud-Beijerland.
Lees verder

HHJO Jongerendag 16+ op 19 november

04 november 2016
Het thema van deze jongerendag 16+ is ‘Jouw enige troost’. Wat is uw enige troost, beide in leven en in sterven? Het eerste vraag en antwoord uit de Heidelberger Catechismus zijn overbekend. Maar, weten we ook wat het inhoudt in ons persoonlijke leven?
Lees verder

'De reis van je leven'

27 september 2016
Als mensen genieten we van natuur, cultuur, liefde, rust, gezelligheid. Maar er is ook veel verdriet, ellende, onrust en geweld. Waar komt dat vandaan? En waar gaat het heen met ons en deze wereld? Hoe is je levensreis?
Lees verder