chrch app

In onze gemeente maken we gebruik van de chrch app. Via de app kunnen contactgegevens worden gezocht. Nog een voordeel van de chrch app is de agenda waarin activiteiten snel gevonden kunnen worden. Via de kanalen, zoals het prikbord en de berichtenfunctie, kunnen berichten worden gedeeld. U kunt een oproep doen aan andere leden, of kerkelijke activiteiten onder de aandacht brengen. Natuurlijk kunt u ook meeluisteren met een actieve kerkdienst als u er door omstandigheden zelf niet bij kunt zijn of kunt u kerkdiensten op een later tijdstip via de app terugluisteren.

Via de Chrch App kunt u zich ook op een kerkdienst voorbereiden. Vaak publiceren we de dag ervoor de tekst van de schriftlezing al in de app. Zo kunt u zich voorbereiden op de kerkdienst. U kunt de App zo instellen dat u een notificatie op uw telefoon krijgt als er een nieuw bericht is geplaatst. Heeft u dat liever geen notificaties, bijvoorbeeld omdat uw telefoon al te veel tijd van u vraagt, dan kunt u de notificaties voor elk kanaal apart aan of uit zetten. Beter is het natuurlijk om de notificaties van andere apps uit te schakelen en die van de Chrch App wel te ontvangen. Waar u ook voor kiest, we hopen dat u de app zult gebruiken, want ook als informatiebron is deze een handig hulpmiddel.

Installatie van de app
De app kan gedownload worden uit de app store van je telefoon, of via de website van de ChrCh App. Bij het openen moet nog wel de juiste kerk worden geselecteerd. Als gezocht wordt op ‘Soest’ wordt het logo van de Ichthuskerk zichtbaar. Voor het eerste gebruik moet u zich wellicht eerst nog registreren.

Download de Chrch App voor Android

Download de Chrch App voor iOS

Als u vragen hebt over de app kunt u contact opnemen via app@ichthuskerksoest.nl