Schatgravers

De Schatgraversclub is een kinderbijbelclub die elke tweede zaterdag van de maand tussen 14:00 en 15:30 bij elkaar komt in de Waterinkschool (Smitsweg 40, Soest). Allereerst is de club bedoeld voor kinderen van buiten de kerk, maar ook kinderen uit de kerk zijn van harte welkom. Ook mag iedereen vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

Al zeven jaar organiseren we elke maand de kinderbijbelclub De Schatgravers. Het is een leuke en gezellige club en er komen veel kinderen. Daaronder zijn kinderen die wel en kinderen die niet bekend zijn met het christelijk geloof en de kerk. We zingen, knutselen, spelen spelletjes met leuke prijsjes, kijken naar sketches en luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. De laatste tijd is er ook een speciale club voor tieners! De tienerjongens gaan sportief aan de slag en voor de tienermeiden is een apart programma.

De eerste periode hebben we met veel plezier gebruikgemaakt van de Ichthuskerk. Later zijn de bijeenkomsten verhuisd naar de Waterinkschool aan de Smitsweg. Omdat deze school in een zeer kinderrijke buurt staat is dit een locatie waar de drempel voor kinderen laag is en de club veel kinderen en tieners bereikt.

Het seizoen wordt afgesloten met een zomerfeest in de eerste week van de zomervakantie. Dit is op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag.

We hopen je een keer te zien!

Voor meer informatie: schatgravers@ichthuskerksoest.nl